Tortilla Pannkaka med Spegelägg, ost och picklad lök
Snabbsyltad rödlök
2 rödlökar i tunna skivor
4 msk äppelcidervinäger
1 msk socker
Nymalen svartpeppar
Spegelägg
8 ägg
Rapsolja
Nymalen svartpeppar
Övrigt
4 matpannkakor
145g Audu Topping med Cheddar
2 avokado, skivade
75 g blandsallad
Sriracha chilimajo
Gör så här
- Börja med att sylta dina rödlökar. Lägg den fint skivade löken i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Låt stå tills de ska användas.
- Knäck försiktigt äggen i en medelvarm panna med olja – använd gärna en stor panna med plats för pannkakorna. Stek dem tills de får en gyllene kant och ta dem sedan av värmen.
- Använd samma panna för att värma dina pannkakor. Värm dem en i taget och strö över Audu Topping med Cheddar. Ta dem från värmen när osten har smultit.
- Lägg först salladsbladen ovanpå osten och sedan avokadon.
- Lägg till sist två ägg på varje pannkaka och toppa med syltad rödlök och chilimajonnäs.