Kolla in vår
Pizzerior
Audu gör det enkelt för dig att minska ditt koldioxidavtryck samtidigt som du levererar samma goda smak och näring till dina kunder.
Vårt FoU-team har skapat en unik kombination av växtingredienser som blandas med traditionell mozzarella för att ge fantastisk smak och prestanda på pizzor och annat, med 40 % mindreCO2e-utsläpp. Vårt applikationsteam kan arbeta med dina kockar för att säkerställa att du får den perfekta blandningen av mozzarella och växtingredienser för att säkerställa jämn brynning och sträckning.
"I stora och små kök är det fullt upp, det finns ett behov av att hitta sätt att minska CO2 utan att tänka för mycket. Många matsalar använder riven ost, både i form av mozzarella, men också riven cheddar. Både gästen och kocken behöver ett enkelt alternativ. För kocken, som beskrivet, konvertering utan stora förändringar. Gästen vill ha det som de "brukade" och med Audu är det ett alternativ. Den smakar som ost och fungerar som vanlig ost. Jag vet av erfarenhet att ostens koldioxidavtryck är mycket stort, och med en mycket liten förändring i inköpen kan vi vända detta utan större eftertanke i köket."