Kolla in vår
Livsmedelsindustrin
CO2e-reduceringstår med rätta högt upp på varje livsmedelstillverkares agenda. Men utmaningen att balansera högkvalitativ smak och näring samtidigt kvarstår. Kom, sträck ut en hand och prata med oss på Audu. Vi kan göra det enkelt för dig att minska dittkoldioxidavtrycksamtidigt som du levererar samma goda smak och näring till dina kunder.
Vår unika kombination av äkta ost blandat med vegetabiliska ingredienser ger fantastisk smak och funktionalitet på pizza, lasagne, nachos och mycket mer, med 40% mindreCO2e-utsläpp.
Våra FoU-team är mycket skickliga och erfarna inom mejeri- och fältteknik. Våra applikationsteam kan arbeta direkt med dina egna utvecklingsingenjörer för att skapa ny magi. Och uppnå det till synes omöjliga – god smak och näring med lägreCO2e-utsläpp.
"Det handlar om att skörda den lågt hängande frukten och komma igång. Hitta de produkter som har en lägre CO2-förbrukning och som kan ingå i köket utan vidare. Jag tror att det är vägen framåt för att snabbt göra skillnad. Ostarna från Audu är ett exempel på detta för mig. När det gäller köksteknik fungerar det bra, och när det gäller kvalitet och smak fungerar det också. CO2-besparingarna är betydande. Definitivt en produkt som jag kan rekommendera."