Potatisrösti med ost, serranoskinka & färska örter

10 st | 35 minuter

Ingredienser

10 färdiga frysta potatisrösti. Låt dem tina i god tid

145g Audu Topping med Mozzarella

150g crème fraîche 18%.

100g serrano, riven i mindre bitar

1 liten rödlök, finhackad

½ knippe persilja, finhackad

Övrigt

Oljespray

Våffeljärn

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 160 grader varmluft och klä en bakplåt med bakplåtspapper.
  2. Värm ditt våffeljärn och spraya det med lite smakneutral olja.
  3. Lägg i två rösti i våffeljärnet och tryck ihop dem så att de blir helt platta. Låt dem ”grädda” i cirka 3 minuter. Toppa dem därefter med Audu Topping med Mozzarella och låt den smälta medan ditt våffeljärn står öppet. Tag dem från järnet och ställ  dem på en ugnplåt.
  4. Sätt in dina röstis i ugnen tills de är krispiga, cirka 10 minuter.
  5. Lägg upp dina rösti på ett fat. Toppa varje rösti med en liten matsked creme fraiche och därefter en liten bit serrano, rödlök och färsk persilja.