Tortilla Pannkaka med Spegelägg, ost och picklad lök

4 st | 35 minuter

Snabbsyltad rödlök

2 rödlökar i tunna skivor

4 msk äppelcidervinäger

1 msk socker

Nymalen svartpeppar

Spegelägg 

8 ägg

Rapsolja

Nymalen svartpeppar

Övrigt

4 matpannkakor

145g Audu Topping med Cheddar

2 avokado, skivade

75 g blandsallad

Sriracha chilimajo

Gör så här

  1. Börja med att sylta dina rödlökar. Lägg den fint skivade löken i en skål och blanda med de övriga ingredienserna. Låt stå tills de ska användas.
  2. Knäck försiktigt äggen i en medelvarm panna med olja – använd gärna en stor panna med plats för pannkakorna. Stek dem tills de får en gyllene kant och ta dem sedan av värmen.
  3. Använd samma panna för att värma dina pannkakor. Värm dem en i taget och strö över Audu Topping med Cheddar. Ta dem från värmen när osten har smultit. 
  4. Lägg först salladsbladen ovanpå osten och sedan avokadon.
  5. Lägg till sist två ägg på varje pannkaka och toppa med syltad rödlök och chilimajonnäs.