Kolla in vår

Produkter

Det bästa från mejeri och växter hittar du hos Audu.

Du kan få alla dina favoriter från mejerihyllan hos Audu. Oavsett om du ska gratinera en lasagne eller bara göra en smörgås, så har vi produkten just för dig. Det är smaken du känner och älskar – men med mycket mindre CO2.

Riktig mozzarella blandad med växtbaserade ingredienser (baljväxter och kokosolja)

Smaken av mozzarella du känner och älskar – mild och nötig. Passar perfekt till pizza, lasagne och andra favoriträtter

Riven topping med mozzarella och 32% växtbaserade ingredienser.

Ingredienser: 40% mozzarella, vatten, 14% kokosolja, 13% modifierad potatisstärkelse, 3% ärtprotein, 2% potatismjöl, salt, surhetsreglerande medel (mjölksyra), mozzarella arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), färgämne (betakaroten). Innehåller ingen palmolja.

Energi kJ / kcal1261 kJ / 302 kcal
Fett 23 g
– varav mättat fett19 g
Kolhydrat 13 g
– varav sockerarter0,4 g
Protein13 g
Salt1,3 g

Audu arbetar med CarbonCloud, en oberoende organisation som tillhandahåller CO2e-beräkningar. Se beräkningarna för Audu Topping med Mozzarella och Växtbaserade Ingredienser här och beräkningarna för konventionell mozzarella här.

Audu Topping med Mozzarella och Växtbaserade Ingredienser : 5,08 kg C02e
Traditionell riven mozzarella: 10,22 kg C02e
 

Utsläpp av CO2e per kg

Riktig cheddar blandad med växtbaserade ingredienser (baljväxter och kokosolja)

Smaken av cheddar du känner och älskar – krämig och rund. Passar perfekt till nachos, matpannkakor och andra favoriträtter.

Riven topping med cheddar och 32% växtbaserade ingredienser.

Ingredienser: 40% cheddar (pastöriserad mjölk, salt, syrningskultur, ystenzym, färgämne (betakaroten)), vatten, 14% kokosolja, 13% modifierad potatisstärkelse, 3% ärtprotein, 2% potatismjöl, salt, surhetsreglerande medel (mjölksyra), arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), färgämne (betakaroten). Innehåller ingen palmolja.

Näringsinnehåll per 100 g
Energi kJ / kcal1426 kJ / 341 kcal
Fett27 g
– varav mättat fett 20 g
Kolhydrat13 g
– varav sockerarter0,2 g
Protein13 g
Salt1,5 g

Audu arbetar med CarbonCloud, en oberoende organisation som tillhandahåller CO2-beräkningar. Se beräkningarna för Audu Topping med Cheddar och Växtbaserade Ingredienser här och beräkningarna för konventionell cheddar här.

Audu Topping med Cheddar och Växtbaserade Ingredienser: 7,81 kg C02e
Traditionell riven cheddar: 13,83 kg C02e
 

Utsläpp av CO2e per kg

Skärbar med mjölk och växtbaserade ingredienser

Audu Skärbar har inga hårda kanter. Den har en rund och karakteristisk smak. Njut av dess krämiga smak till både frukost, lunch och i matlådan.

Skärbar med 13% mjölkingredienser och 39% växtbaserade ingredienser

Ingredienser: Vatten, 22% kokosolja, 11% modifierad potatisstärkelse, 7% naturlig arom (mjölk), 6% mjölkprotein, 6% bondböneprotein, salt, smält medel (natriumpolyfosfat), surhetsreglerande medel (mjölksyra), naturlig arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), färg (betakaroten).

Energi kJ / kcal1170 kJ / 279 kcal
Fett 22 g
– varav mättat fett 16 g
Kolhydrat 3,0 g
– varav sockerarter0,2 g
Protein17 g
Salt3,0 g

Audu arbetar med CarbonCloud, en oberoende organisation som tillhandahåller CO2-beräkningar. Se beräkningarna för Audu Skärbar här och beräkningarna för konventionell gulost här.

Audu Skärbar: 7,3 kg C02e
Traditionell gulost: 13,0 kg C02e
 

Utsläpp av CO2e per kg

 
 
 
 

Audu Skivor med mjölk och växtbaserade ingredienser

Audu Skivor är en riktig familjefavorit med en mild och avrundad smak. Den är god till både frukost, smörgås och till matlådan.

Skivor med mjölk och växtbaserade ingredienser

Ingredienser: Vatten, 22% kokosolja, 11% modifierad potatisstärkelse, 7% naturlig arom (mjölk), 6% mjölkprotein, 6% bondböneprotein, salt, smält medel (natriumpolyfosfat), surhetsreglerande medel (mjölksyra), naturlig arom, konserveringsmedel (kaliumsorbat), färg (betakaroten).

Energi kJ / kcal1170 kJ / 279 kcal
Fett 22 g
– varav mättat fett 16 g
Kolhydrat 3,0 g
– varav sockerarter0,2 g
Protein17 g
Salt3,0 g

Audu arbetar med CarbonCloud, en oberoende organisation som tillhandahåller CO2-beräkningar. Se beräkningarna för Audu Skivor här och beräkningarna för konventionell skivad ost här.

Audu Skivor: 8,0 kg C02e
Traditionell skivad ost: 14,7 kg C02e
 

Utsläpp av CO2e per kg